RÓLUNK

CÉGÜNKRŐL

A Tulipa Hungarica Kft-t 2012-ben alapítottuk meg elsősorban irodaházak, élelmiszer áruházak, bevásárlóközpontok és ipari egységek takarítási feladatainak az ellátására. 

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.
Az évek alatt folyamatosan bővítettük takarítási portfóliónkat, így mostanra már a professzionális takarítói szolgáltatások teljes skáláját tudjuk magunkévá.

 

Ahogy mi dolgozunk

Minden egyes partnerünk részére egyedi, igényeire szabott takarítási koncepciót dolgozunk ki, amelyet a jövőben a területen alkalmazni kívánunk a leendő partner igényeihez és követelményeihez igazodva. Cégünk a legmagasabb minőségi színt teljesítésére törekszik, mindemellett figyelembe véve a költséghatékony munkavégzést.

Országos lefedettségű cég vagyunk, régió központjainkon (Budapest, Csongrád, Miskolc, Győr, stb.) keresztül szervezzük takarítási üzletágunk teljes körű szolgáltattatásainak koordinálását. Budapesti székelyünkről biztosítjuk a vezetői-, infrastrukturális- és erőforrás hátterünket, valamint fejlesztjük üzleti kapcsolatainkat a területek vállalkozásaival.

Jelenleg közel 1 millió négyzetméternyi alapterületen dolgozunk, közel 300 fővel.

Miért érdemes minket választani

Tapasztalataink és visszajelzések alapján erőségeink közé tartozik versenytársakkal szemben: